Kakaové boby nepražené 500g. Více informací
Kakaové boby nepražené 500g.
Mají jemně nakyslý zápach a bílý povlak přítomný na slupce kakaových bobů je zcela přirozený jev, který je důsledkem fermentačního procesu bobů během výroby. Neznamená to, že je výrobek nekvalitní nebo že se plíseň vyskytuje uvnitř zrna, nikoli na jeho povrchu. Proto v souladu s výše uvedeným nebudou reklamace z tohoto důvodu akceptovány.
Kakaové boby – jsou vzácné jako zlato!
Objevte mimořádné výhody a vlastnosti celých kakaových bobů. Z popisu se také dozvíte, jak využít kakao v kuchyni. Když Kryštof Kolumbus přivezl na své lodi první kakaové boby, staly se v Evropě mimořádně cennými, protože u nás dosud nebyly známy. Kromě Latinské Ameriky, odkud byl získán, se pěstuje v Jižní Americe a Africe. Kakaovník plodí po celý rok, takže si můžete být jisti, že bude vždy čerstvý bez ohledu na roční období.
Proč zvolit čerstvé kakaové boby?
Kakaové boby mají mnoho cenných vlastností: více než 50 % jejich hmotnosti tvoří tuk. Ale ne ledajaké! Jedná se o cenné Omega-6 mastné kyseliny! Jsou zdrojem bílkovin obsahují kofein, což je zvláště důležité pro všechny, kteří chtějí přirozenou vzpruhu. Kromě toho jsou zrna nosičem prvků jako: hořčík, železo, chrom, mangan. Neobsahují cukr! Díky tomu se stávají spojencem lidí na dietě, protože dodávají zajímavou chuť, aniž by přinášeli prázdné kalorie.
K čemu se používají celé kakaové boby?
Semínka se používají především v kuchyni. Jsou oblíbené po celém světě a užívají si je miliony gurmánů. Jsou ideální pro domácí pečení jako sladký doplněk. Jsou také ideální přísadou do masitých pokrmů, zejména těch pečených. Dodává omáčkám hloubku chuti a vůně i jemnou hořkost.
Děkujeme za objednávku, prosíme o hodnocení.
Napsat recenzi%RECENZEPRODUKTU